Bogia Pukkaa

Niin on siitä taas aikaa kun viimeksi tänne mitään kirjoitin. Onneksi paljon on tapahtunut ja nyt oli hetki istahtaa ja vähä molista. J

Tänä talvena mulla oli hieno ajatus treenaa oikein kunnolla ”perinteisesti” ja saada oma veto sellaisen kuntoon että kehtaa mennä tulevana kesänä pelaa MID-Tour kisoja. Joo, mä olen nyt niin vanha että sinne pääsee/joutuu. Toinen asia on sitten että miten kerkiän, no ei mennä siihen.

Mun piti alkaa treenaa crossfittiä oikein kunnolla että saan ruotoni vahvaksi ja sitä kautta edellytykset hyvälle golfille, koska kumminkin golf on fyysinen laji jos meinaa pelata paljon eikä halua antaa kilpureille etumatkaa vaan sen takia että on huonossa kunnossa. No, miten kävi. Olen nyt pari kertaa käynyt reenaa ja muutaman kerran punttiksella ja pari kertaa jumpannut kotona. Eli ei sitten sinne päinkään mitä piti. J

Ennen kuin Vauva synty niin mulla oli sellainen ”hullu” ajatus että olisi aikaa, no arki osoittautui toiseksi ja vauva olikin aika vaativa. Muutenkin meni aika lailla opetellessa uusia rutiineja perheen kanssa. Nyt alkaa tuntuu että se perheen rytmi on löytynyt ja kaikki löytänyt oman paikkansa, siis minä viimeisenä. J
Takaisin treenaamiseen, en sitten päässyt sinne jummpalle, enkä ole kerinnyt hallille lyömään palloa. No toisaaltaan mä pääsin jouluna pelaa 36 reikää Pickalaan. Se oli kyllä hauskaa, kenttä oli erittäin hyvässä kunnossa, olis voinyt hyvin olla joku kevät, +5 ja hyvää ulkoilua.  Perjantaina kun Suomi pelasi pääsystä finaaliin niin kävin hallilla lyömässä tunnin palloa. Se tuntui erittäin hyvältä. Tuntui että lyönti on mennyt paljon eteenpäin ja lyöminen tuntui paljon helpolta.

No mitä sitten on tapahtunut? Miksi se oli helpompaa?

Öde menee aina mun kanssa nukkumaan, niin se neiti on vaan päättänyt joten mitäs sitä sitten muuttamaan. J Mulla on makuuhuoneessa koko vartalo peili ja siinä vieressä painotettu golfmaila. Aina kun laitan Öden nukkumaan niin otan muutaman swingin ja reenaan ilman palloa sitä lyömistä. Puhtaasti tekniikkaa, mulla on koko ajan ollut ajatus mitä mun pitää opetella tai tuntea lyönnissä jotta voin kehittyä. En nyt listaa tähän, mutta kaksi pääasiaa ollut Connection ja liikejärjestys. Mike Adamsin luennolta sain muutaman vahvistuksen omaan ajatteluun ja siitä se treenaaminen on kehittynyt. Siksi se Pickalassa pelaaminen oli huikeeta kun oli vain treenannut pari min per ilta peilin edessä. Eikä mitään käsitystä miten palloon osuu ja minne se lentää. No oli siellä pari aika villiä avausta, mutta sanoisin että 80% lyömisestä tuntui siltä mitä toivoinkin. Tunsin että sain hyvää liikejärjestystä aikaiseksi ja osuin melko hyvin palloon. Hyvin positiivinen kokemus. Tästä sain vaan vahvistusta omalle treenaamiselle ja sitä on jatkettu.

Öde on niin mainio, se aina välillä tulee komentaa, Pappa ei kolhvaa! Tai sitten se tuo mulle mailan ja sanoo, nyt Pappa kolhvaa. J Eli oma pikku apulainen.

Pickalasta sain hyvää palautetta omista treeneista, nyt kun perjantaina kävin lyömässä palloa niin vahvasti tuntui että selkeetä kehitystä on tapahtunut. Ei vain että osuin siihen seinään vaan että sain hyvin puristettua palloa. Kaikki ”huonot” lyönnit tuntu että meni samaan paikkaan.  Eli jos nyt pitäisi ennustaa niin tulisin missaamaan pallon aika paljon oikealle. Oikeastaan yksikään lyönti ei tuntunut siltä että pallo olisi lähtenyt vasemmalle. Se olisi itseasiassa erittäin hyvä, voisi rauhassa lyödä lujaa kun tietää että toinen puoli kentästä on “turvassa”. Voisi helpommin tähtää ja muuta pelistrageiaan liittyvää kun missaisi vain yhteen suuntaan. Jää siis nähtäväksi minne se oikeasti menee.

Olen nyt Barcelonassa ja oli hieno ajatus että saisin otettu bägin mukaan ja pääsisin yhden kierroksen pelaa. Ei onnistunut, mulla on nyt noin 3-4h aikaa odotella että muut laskeutuu ja sitten alkaa tohina.  Finnair oli niin aikaisin perillä. No kävin tossa juomassa paikalliset kaffet ja söin kana/brie sämpylän. Musta on tullut vanha, Joten tulin tähän Hotellin edessä olevaan puistoon blogailee.

Pitää kyllä sanoa että tämä Nokia Lumia 2520 Tabletti toimii paremmin kuin erittäin hyvin suorassa auringonpaisteessa. Mulla on tässä kiinni Nokia oma näppäi mistä ja kirjoittelu sujuu erittäin mukavasti.

Joten näihin kuviin ja sanoihin. Kävin tossa vähän käppäilee. J

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *