Golf –> Fysiikka –> Score!

Moro
Joo, miten tätä sitten alkaisi purkaa, niin kauhiasti ajatuksia päässää. Mutta kokeillaan, jos et saa selvää niin sori. 🙂
Monta kuunkiertämää sitten Tiger Woods pulpahti pintaan ja kertoi kaikille että fysiikka treeni on todella tärkeätä golf:ssa ja varsinkin esim tekniikan parantamisessa. No okei, saattoi olla joku ennen Tigruu, mut mä fanitan sitä joten Tigru teki sen. 🙂
No siitä sitten alkoi fysiikan lisääminen, ja kaikki siitä aina puhuu. Ite teen sitä tosi paljon, kerron erilaisia reenejä asiakkaille, kaikki on aina yes, nyt aletaan tekee. Mutta veikkaan että aika hiljaista ja tässä vertaan suoraan itseeni.
TPI:n jälkeen olin niin innoissani reenaamisesta, no nyt kyllä se meni niin syvälle alitajuntaan että olen saanut itseäni niskasta kiinni ja venytellyt aamuisin, noin kolmena aamuna viikossa. Selkeesti pitäisi tehdä enemmän, mutta sitten tulee aikaongelma.
No tälle talvelle päätin lisätä fysiikkareeniä asiakkailleni ja olen selvitellyt kuka olisi hyvä kumppani tähän tuekseni, selainen joka myös ymmärtää jotai golfista. Näitä ei hirmuisen montaa tullut vastaan.
Sovittiin sitten Iinan kanssa että meen eka kokeilee tuota ja sitten mietitään mitä tehdään talvella.
WOW! Oli ihan sika hyvä sessio aamulla. Aluksi mietin että aika hepposta reeniä, mutta kappas kun tunti oli lopussa niin Sallinen puuskutti ja hikee pukkas. 🙂 Joo, ei se mun kunto ollutkaan niin hyvä kuin luulin.
Tunnin aikana käytiin mukavasti läpi koko roppaa, tehtiin Core, alaroppaa, yläroppaa ja sykettä nostavia temppuja. Kahvakuula oli yksi rasti, tuossa juuri päivällä mietin että se oli mun elämäni eka kerta kun kokeilin kahvakuulaa, oikein mielenkiintinen kapistus. Se saattoi herättää mun Pakarat, luulen että ne on huomenna kipeet, saattaa olla moni muukin kohta.
No anyway, samalla taas silmät aukesi sille mitä yritin tuossa alussa sanoa. Pitää tehdä enemmän reeniä. Pitää olla parempi fyysinen kunto jos haluaa pelata parempaa Golfia. Kyllä mä aijon tehdä tuosta aamujumpasta vakkarin, pitää yrittää sovittaa duunit ja kotiasiat niin että pääsen aina aamulla Iinan reeneihin.
Kyllä, aijon myös raahaa/houkutella omia asiakkaita tuonne reenaa mukaan. Oli se sen verran vakuttavaa.
Ikä, tää oli musta ihan huippu. Olin selkeesti nuorin ryhmässä ja se oli musta ihan huippu. Oli hienoa nähdä vanhempia klubipelaajia liikkumassa ja panostamassa fysiikkaan, siitä voi olla varma että swingaamisesta tulee heille ensikesänä helpompaa. Varmasti tulee muutenkin parempi fiilis päivisin kun kunto alkaa kohentua.
Mut siis kyllä, mä alan käymään tuolla ja kannusta muitakin osallistumaan.
 Huomenna aamula alkaa 2013 kauden jumppa. Ei tässä ketää, äsken vedin huuleen kunnon kasan rahkaa ja proteiiniä niin jaksaa aamusta jumppaa.
– Ei niin Fit Nakki. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *