fbpx

Golf Opetusta Espoossa

Vaikka Korona meitä kiusaa niin kesä silti lähestyy kovaa vauhtia. Tämä tarkoittaa, että golffarit alkavat kuoriutua koloistaan ja lähtee vaeltelemaan kohti harjoitusalueita. Samaan aikaan kentät alkavat aueta, griinit kuivua ja väylät asettua ottamaan vastaan innokaat pelaajat.

Joka kevät useimmille golffareille tulee tarve käydä tarkistuttaa ”Säädöt”. Siis aika mennä Golftunnille, TSGA tarjoaa tämän palvelun ehkä parhaimmalla paikalla Espoossa. Espoon sydämmestä löytyy Löfkulla Golf jossa me tarjoamme Golf Opetusta Espoolaisille golffareille.

Löfkullasta löytyy opetusta aloittelijoille, työporukoille, muiden lajien harrastajille, voimme hyvällä sydämmellä sanoa, että vauvasta vaariin. TSGA tuottaa kaikki opetuspalvelut Espoon sydämmessä ja siksi olemme miettinyt paljon golfpalveluita, mitä kaikkea Espoolaiset voisivat haluta. Pyrimme tarjoamallamme mahdollistaa palvelut kaikenikäsille joko kerta harjoituksina tai useamman harjoituskerran sarjoissa. Alkeiskurssit, jatkokurssit ja Klubitunnit ovat avoimia kaikille ja oman paikan saa valittua näppärästi suoraan verkkopalvelustamme. Maksutkin hoituvat helposti varausta tehtäessa tai paikanpäällä, nyt ehkä Korona aikana saattaa olla parempi tehdä maksut suoraan verkossa ja sillä välttää ylimääräisiä kontakteja.

Koska Korona meitä kiusaa niin olemme laskenee ryhmäkoot pienemmiksi ja varmistamme, että kursseilla on tarvittavat turvavälit kurssilaistenkesten. Löfkulla Golf on tehnyt tähän myös omat ohjeistukset ja harventanut harjoitusalueella pelaajien välejä, jolla pyrimme pienentämään riskiä mahdollisista altistumisista. On hyvä muistaa, että Golf on tällä hetkellä yksi turvavallimmista urheilulajeista harrastaa.

Käys zekkaa viimeisin kenttästatus www.lofkullgolf.fi ja opetuspalvelut löytyy www.tsga.fi

Schedule Appointment

Tervetualoa Golf Opetukseen Espooseen.