fbpx

Mitä on TSGA?

TSGA:ssa me haluamme tehdä golfista mahdollisimman Helppoa ja Nautinnollista oli kyseessä minkä tahansa tasoinen pelaaja. Tavoitteena on tehdä pelistä yksinkertaista ja toistettavaa.

Pro:t Sallinen ja Koski pyrkivät löytämään jokaiselle pelaajalle heidän omien fyysisten ominaisuuksien mukaisen tavan heiluttaa mailaa, pelin ja strategian kentällä. Me TSGA:ssa emme yritä istuttaa jotain tiettyä tapaa swingata tai chipata palloa, vaan jokainen pelaaja kohdataan yksilönä, valmennus ja tavat muokataan kunkin yksilöllisten tarpeiden mukaan .

Jotta pääsemme tähän asiakaslähtöiseen valmennukseen, tutkimme aktiivisesti kehittyvän alan viimeisintä tutkittua tietoa. Jatkuvan opiskelun /kurssittamisen avulla varmistamme, että opetuksemme on mahdollisimman ajantasaista jokaisessa kohtaamisessa.

Vankka perusta mahdollistaa asiakkaillemme kyvyn kohdata golfkentällä kaikki eteen tulevat haasteet, esimerkiksi hyvä tasapaino, tasapainoinen grippi, tähtääminen/suuntaaminen lyönnissä ja ymmärrys miten pallon kierteitä hallitaan, tai miten kierteitä voidaan kehittää.

Tervetuloa tunneille, kursseille ja pelimatkoille; pelaamaan, oppimaan ja nauttimaan kauniista kentistä/maisemista.

Muista liittyä TSGA Uutiskirjeen tilaajana, pysytte ajan tasalla kaikesta toiminnasta. Tilaajille jaetaan tarjouksia ja muita uutisia yhteistyökumppaneilta ja Löfkulla Golfista.
Liity Jakelulistalle!