Kauden 2013 eka Pelimatka

Hello

Talven 2013 ensimmäinen pelimatka on nyt lennetty ja pelattu. Oli kyllä äärettömän kivaa päästä pelaa taas pitkästä aikaa, kyllä sitä oli odotettu. Ennen matkaa päätin olla reenaamatta hallilla pallon lyömistä ja vaan keskittyä fysiikan reenaamiseen. Okei, rehellisyyden nimissä kävin kerran GolfAreenalla lyömässä palloa. Ryhmän vahvuus oli mä, neljä pelaajaa, vaimo ja tytär tuli muuten vain mukaan lomailee. Matkan kohteen oli Aurinkorannikko  Espanjassa.No mitäs tässä sen enemmän jaarittelemaan, ei muuta kuin matkan saloihin.

Day 1:
Reipas aamuherätys 03:15 ja kentälle tapaamiseen 05:00, lento siinä sitten lähti 06:20 Norwegianilla. En ole aikaisemmin norjalaisella lentänyt ja täytyy sanoa että alkuhässäkän jälkeen osoittautui erittäin kivaksi lennoksi. Kävi vielä hyvä säkä että exit rivit oli tyhjiä keskellä konetta ja sain valloitettua ne meille, muuten me oltaisiin oltu ihan sekaisin koneessa. Henkilökunta oli todella mukavaa ja homma toimi, oli aika hauskaa myös surfailla netissä lennon aikana. Muista tämän kokeneen aikaisemminkin, joskus 2000 luvun alussa SAS:llä oli kokeilu tälaisesta Amerikkaan lennettäessä. Mutta siihen se jäikin. 
Juuri kun olimme aloittamassa laskeutumista niin Kapteeni kuulutti että kentällä niin hurja ukkonen että jäädään ilmaan odottelee lupaa laskeutua, jos ei saada lupaa niin sitten lento menee Sevillaan. Voi morjensta että alko masentaa jos sieltä lähdetään hakee vauhtia. No onneksi kiertely kesti vain 20 min ja sitten päästiinkin laskuun. Kentällä sitten perinteinen säätäminen ja ryhmän tilataxiin pakkaaminen. Kävin hakemassa vaimolle vuokratun auton ja ajelin perässä sitten klubille. No sitä vettä tuli vieläkin niin paljon  että ei sittä vuokrakopperolla uskaltanut kovaa ajella, no muu liikenne oli samaa mieltä ja hissukseen köröteltiin kunnes alko sade helpottaa.  J
Siitä sitten kämpille vaihtaa vaatteet ja pikaisesti kauppaan, kämpille ja ryhmän kanssa kentälle. Kenttä oli valitettavasti kiinni kovan sateen takia, mutta range ja lähipelimesta oli auki, joten sinne sitten reenaa. Tämä osoittautui oikein hyväksi vedoksi, koska kyllä se pallo lensi vähän joka suuntaan, ja mutenkin vähän hakemista tauon jälkeen. Siitä sitten Chippaa ja puttaa ja ryhmä on tuunattu valmiiksi tulevia koitoksia varten.
Meillä oli illallinen valmiiksi varattuna Valparaisoon ja ei siinä enempää kerhitty heiluttelee mailoja. No koska oltiin ensimmäiset asukkaat uudessa talossa niin kukaan ei sitten huomannut laittaa boileria päälle, joten noin 15 sec pikaiset KYLMÄT suihkut ja dödöä kainaloon. J Se oli aika huikea kokemus. No kappas kepposta jonkun Suomalaisen ryhmän iso tilaisuus oli samaan aikaan ravintolassa ja se oli ihan täys Suomalaisia. J Ei anneta sen haitata, tymäkkä pihvi huuleen ja kohti nukkumattia. Ei ollut ongelmia saada unta sinä iltana. Sillä aikaa kun ahmimme niin pilvi oli jäänyt vuoreen jumiin ja paluumatka ajettii oikein hiljaa koska näkyvyys oli noin 15m, kun pääsimme laskeutumaan vähän alemmaksi niin sitten taas näkyvyys parani ja päästiin huristaa talolle turvallisesti, Espanjassa liikenne on aina turvallista…. J

Day 2:
Niin just, ei muuten ollut kellään ongelmaa saada unta kaaliin, mä luulen että nukahdin ennen kuin pää osui tyynyyn. No tiukasti 07:00 ylös ja lämpimään suihkuun, oli se aika kivaa.  Siitä sitten brekkarille klubille ja rangelle ihmettelee. Nyt oli lyönti jo vähän parempaa, pallo oli suunnassa ja se ei tuntunut nii vaikealta. Päästiin siitä sitten pelaa ekaa ysiä ja tein heti alkuun pari PAR tulosta, vaikka aluksi se jännitti että minne ihmeeseen se pallo menee, mutaa kaksi pöröputtia ja molemmat turvallisesti ohi. J Hetken ehdin kuvitella että mä osaan tän ja sitten se ”normi” peli palasinkin ja seikkailtiin joka paikassa. Ysillä sitten odoteltiin toista ryhmään ja samalla alko törkee sade, klubin turvassa katottiin kun ryhmä tuli läpimärkinä klubille. Samalla ne kertoi että kenttä laitetaan kiinni koska vettä on niin paljon. No lounasta huuleen ja sillä aikaa sade olikin loppunut. Mentiin sitten vetää hyvä Chippi & Putti treeni. Samalla opin uuden ihan sika makeen puttitreeni skaban asiakkailta, se teki puttaamisesta mielenkiintoisen ja jännittävän, joten ihan varmasti tuun käyttämään samaa muitten ryhmien kanssa. Sitten tulikin pimiää ja kämpän kautta syömään. Ei ollut taaskaan ruuan jälkeen ongelmaa saada unta. Kyllä se vaan kun ulkona koko päivän miekkailee ja touhuaa niin uni tulee. 
Ai niin, meinasin unohtaa, yksi oppilaista päätti kokeilla miten pitkälle pallo lentää jos lyö puunalla lujaa pitchillä ja miten mailalle käy kun se osuu puuhun.  🙂
IMG_0301.JPG

Day 3:
Padot auki!!! Kyllä, ihan täydellinen keli, joten brekkari, range ja pelaa. Pelattiin 31 reikää, itse sain tulokseksi +8, joten olin siihen enemmän kuin tyytyväinen. Paikoitellen se vaikutti ihan oikealta golfilta. Mutta kyllä siellä oli pari hölmöilyäkin, eli pari olis voinut jättää veke. Mutta siinä sen näkee että Golfia oppii pelaamalla paljon ja säännöllisesti, ei siinä ole siitä kahta sanaa. Pitää vain päästä pelaamaan.
Oli hauskaa kun veti ihan swetari draivin ja matkaa tiukka 90m, kaikki vaarat ja puut ylitettu, sitten jättää lähestymisen lyhyeksi, siinä sen kyllä näki, että wedget vaatii tasaista takomista että ne saa lipulle.
Toinen hyvä oli että talo oli ihan Nelosen griinin vieressä ja siihen pysty hyvin lopettaa pelaamise, no tuli myös pilkkopimeetä että se oli toinen syy.J
Kyllä, uni tuli nopeasti.

IMG_0314.JPG

Day 4:
Täydellinen kopio eilisestä, keli mitä mainioin. Kehossakin tuntui että eilen tuli käveltyä, vaikka kyllä siinä illalla yritin saada kehonhuoltoa aikaiseksi, mutta silti tuntui. Parasta tämän päivän peleissä oli että yksi oppilaista pudotti tasoitustaan viidellä lyönnillä. Hänen ilme kun ruualla laskettiin tuloksia, onneksi oli korvat että ei mennyt hymy ympäri. J Mutta jos pelaa noin hienosti niin siitä pitää olla tyytyväinen.
Viimeinen ysi mikä pelattiin niin siinä selkeesti vähän tuntui että alkaa roppa väsymään. Mutta ei se haittaa, koska seuraavana päivänä on sitten lento takaisin stadiin.

Day 5:
Lento Oslon kauttta Helsinkiin. Nyt ei sitten enää Norwegian ollut eduksi, palvelu oli töykeää ja netti oli ihan jumissa. Hittolainen, ei tollasta saa olla, palveluammatissa pitää pystyy zemppaa. Tiedän, ei se aina ole helppoa mutta pitää vaan pystyä. En mäkään voi sanoa oppilaalle että vetele tonne että nyt en jaksa paneutua. Morjens.
Hauskaa oli se että Tyttäreni sai yhdeltä asiakkaalta kaksi golfpalloa matkan alussa ja valehtelematta tyttö oli koko matkan ajan pallot kädessä, se söin, nukkui ja kylpi pallot kädessä.
Kotona sitten kun tyttö heräsi 06:24 niin siellä se istui omassa sängyssä golfpallo kädessä. J
Sen minkä voin lämpimästi suositella niin kyllä sillä fysiikan reenaamisesta oli hyötyä. Silloin kun osui palloon niin se lensi pidemmälle ja jotenkin jaksoi pitää hyvää asentoa koko pelin, ei alkanut mies lyhistyä tai mitään muutakaan hassua touhuamaan.
Kyllä, meni sielä aika monta palloa. Mutta siksi niitä otettiin mukaa, oli meinaat pari draivia sitten niin villejä että morjensta. J
Tässä kuva talon terassilta.

 IMG_0299.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *