Midien karsinnat 2015

Moro

Kyllä tämä menee taas sarjaan hassua on Golf. Jotenkin tuntuu että Golfissa on aina yksi lyönti liikaa. Usein kun katsoo miten Suomalaiset pärjää maailmalla niin aina on yksi lyönti liikaa. Miksi ei sitten kunnolla eikä vain yksi? Ehkä se kunnolla olisi parempi, joko kunnolla sisällä tai ulkona mutta ei yksi, koska se voi periaatteessa olla mikä vaan lyönti.

No nyt tytöt alkaa olemaan vähän vanhempia niin ajattelin että osallistun Midien karsintoihin kaudelle 2016. Koska silloin ne on vielä vähän vanhempia ja mä pääsisin vähän enemmän reenaa.
No ei nyt mennä asioissa edelle, ensiksi pitää saada Fysiikka kuntoon että selkä kestää reenaa / pelaa.

No mutta osioon Golf on hassua.
Tänään oli aika kova tuuli ja puuskissa todella kova. Kaikki pelaajat lähti 10 tiiltä eli puhutaan helpompi 9 ensiksi. No itse olen kentän pelannut nyt 2 kertaa ja musta siinä ei nyt suurta eroa ole. Jos lyönti kulkee niin ihan sama se on. 10 ja 1 väylän avauksen on hassuja kun on niin iso korkeusero tiiltä griinille ja kova tuuli niin oltiin siinä aika ihmeissään mailan kanssa. Omaa lyöntiä odotellessa kattelin kun viereisellä tiillä kaverit veti puuskiin palloja ja reilusti yli veteen.

Aamulla ennen kun lähdin tyttöjen kanssa paikalliseen puistoon keinumaan ja mellastaa. Kattelin netistä Ben Hogain Swingejä, en nyt tiedä miksi niitä mutta jotenkin vain kävi niin.  Tytöt on kyllä niin hauskoja, ei paljoa paina mieltä vaikka kuinka vettä sato, me vaa riehuttiin haalareissa.
No siitä Rouva lähti tyttöjen kanssa ja mä lähin kohti HillSide Golfia. Siinä rangella tapasin pari tuttua ja poristiin hetki ei mitään ja odoteltiin että sade loppuisi. No alko se loppumaan ja hiivittiin lyömään pari palloa. Onneksi mulla oli pari polettia jäänyt pägiin ja saatiin korit palloja. Hassua oli että Swingi tuntui ihan Benin swingiltä, sellanen sulava ja rytmikäs veto. En usko että se näytti yhtään siltä, mutta musta se tuntu siltä. 🙂
Harmillista tässä oli että löin ihan törkeen hyviä vetoja siis kaikki oli priimaa. Sanoin siinä naapurille että harmillista kun ne tuli rangelle. 🙂

Jos lähdetään purkaa tiiltä koitosta.
Draivit oli kahta lukuunottamatta todella hyviä. Vedin ihan venttiili vetoja kaikki. No harmiksi mun draivit ei kovin pitkiä ole mutta ne oli todella hyviä. Vaikka tuuli niin meni melko suoraan. Pari Spoonia painoin tiiltä ja ne oli aivan täydellisiä. Draiverilla sössin vain kaksi avausta ja molemmille väylille tein tuplta, Jotenkin pitää oppia että ei tee kahta mokaa samalle väylälle.

Väylä peli oli aikas jees, kahdella väylällä vedin i7:lla ihan turhat kylkkärit. En tiedä mistä ne tuli mutta oli ihan karmeita. Vähän kun miettii niin en oikein saanut niissä ajatuksesta kiinni ja alkuasento oli vähän hassu ja tuntui epämukavalta. Niin, tässä kohdassa olisi pitänyt astua veke ja aloittaa valmistautuminen alusta, mutta empä tehnyt niin, Tiedän, amatöörimoka.

Lähipeli; tää oli niin makeeta. Vedin aivan sika makeita vetoja että oksat pois. Pari kertaa Spinnautin pallon ihan kupin reunaa pitkin mutta ei imassut. Yhdestä griini bunusta vedin joku +10m spinnit. Kun pallo lähti bunusta manasin että piru kun lähti lujaa, mutta pallo lensi “hidastetusti” ja otti hirmu jenkat ja oli 5m lyhyenä. 🙂 Tossa just mielessä jossittelin niin noikin kun olisi imassut sisään niin….

Putit, no siinä se sitten onkin. En saanut kuin yhden 5m putin sisään ja se oli onneksi birkku, kaikki muut jäi söpösti reunalle gilluu. Mutta toisaaltaan en missannut kuin yhden 1m putin. Se oli kyllä todella vaikea alamäki lirutus joten en ole siitä harmissani.

Summa summaarum; otetaan huomioon miehen kunto, paljon päässyt pelaa ja treenaa niin score oli ihan loistavaa.
Tästä vaan kohti ensimmäistä kisaa ja virittämään.

Piis.

-Nakki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *