Nopeus on Totuus

Kyllä.
Ei siihen voi muuta sanoa.
Eilen olin pelaa Niko Heliniä vastaan Kytäjän Reikäpelimatsia ja ennakkoasetelma oli melko selkee, Niko lyö palloa paljon pidemmälle kuin minä ja siksi sillä on etu tietyillä väylillä. No mun rategia oli se että niillä väylillä mun pitää olla vain erityisen tarkka lähipelissä ja sillä Nitistää Niko. 🙂
No ei se ihan niin mennyt. Jos lyömistä ajattelee, niin lyönnit oli paljon parempia kuin mitä  tulos kertoisi jos olisi pelannut lyöntipeliä. Mutta molemmat sössi liilaa helppoja putteja. Se oli aika hassua, Putti on yleensä mulle se vahva osa peliä. No ne vaan kiltisti meni koko ajan snadisti ohi, oli sielä pari selkeesti huonoa puttia, mutta muuten ne vain jäi ulkopuolelle. Eli siinä mitään manattavaa jäänyt välillä ne ei vaan uppoa.
Mutta takas aiheeseen.
Eli nyt kun tätä nopeusreenaamista on tullut tehtyä niin olen saanut sitä siirrettyä vähän kentällekkin. Kuten ehkä huomasitte niin se Season Best 69 tuli Kytäjä NW:lle ja se oli huikeeta tykittämistä.
No nyt sitten eilen oli ihan horror aloitus, hirveellä kiireellä duunista kentälle, parkkiksella puku pois ja pelivaatteet päälle, kaksi sämpylää kahviosto, lounas ja illallinen. 🙂 Suoraan tiille ja pelaa. EI NÄIN! Mä vihaan tollassia aloituksia. Mun pitää päästä rangelle vähän availee kehoa ja lämmittelee. Edes 15 palloa tai jotain.
No Niko tuli ihan yhtä hopulla joten ei etua siitä.
Mutta se mikä oli hienoa huomata että nopeusreenistä on ollut hyötyä. Nyt sain heti alusta lähtien lyötyä selkeästi pidempiä raiveja, selkeesti kaikissa lyönneissä oli enemmän mittaa ja wedgeissä oli enemmän spinniä. Lyönti lähti selkeästi enemmän kehosta ja oli paljon tasapainoisempaa.
Vaikka oli välillä tiukka tuuli ja sade niin silti pallo porautu hyvin tuuleen, eli on siinä ollut enemmän virtaa. SE 7:lla esim löin 263m ilmassa palloa ja jäin Niko “huonolle” draiville vain 1m. 🙂 Mä olin niin varma että saan päänahan, mutta ei vielä. 🙂
Tärkeä pointti tässä on se että aikaisemmin Kytäjä SE:llä on ollut mulle väyliä missä vaan en pääse aidosti yrittämään pöröö tai pelaa väylää speksin mukaisesti, niin nyt jo mulla riittää lyönissä mitta pelaa takaa se aidosti niin että voin lyödä mailoilla joilla on mahdollisuus pysäyttää pallo griinille.
Tästä esimerkkinä SE 8 on aina ollut muulle vaan liian pitkä, SE 11, SE 12 ja SE 15. Ne vaan on pitkiä, mutta enää se ei haittaa. 🙂
Tästä huikesti motivoituneena pitää mennä lisää tekee nopeusreeniä ja kattoa kuinka pitkälle siinä pääsee tällä keholla. Mä veikkaan että mun maksimi on joku 130mph draiveissa, jos senkin saan jotenkin standardoitua perus lyönniksi niin sitten olen jo pitkälyöntinen. 🙂
Nyt kyllä vähän harmittaa että ei pääse seura mestiksiin miekkailee, no ensivuonna sitten. 🙂
Stay tuned for more to come.
-Nakki​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *