Pelimatka 2014

HelloW

Niin siitä on taas hetki mennyt kun viimeksi mitään kirjoittelin. No positiivista on se että ajatuksia ollut ihan tolkuttomasti mutta aikaa ei, joten olette säästynyt. 🙂

Tästä pelimatkasta oli pakko alkaa kirjoittaa, teen muutaman kirjoituksen.

 
Olen nyt kolme – neljävuotta tehnyt Golf pelimatkoja pääasiassa Malagaan Lauro Golf:n. Se on aina ollut toimiva ja helppo kohde. Selkeät suorat lennot, lähellä kenttää ja tarpeeksi kaukana hulinasta mutta lähellä kaikkea.  Jos nyt en paljoa valehtele niin kenttä on joskus 70-luvn alkupuolella tehty ja nyt sitten 2000 luvulla tehty laajennus 27-reikäiseksi kentäksi, kentällä on siis kolme ysiä.  
Pelimatkat yleensä koostuu viidestä pelipäivästä Laurossa plus on tehty pelivierailu Alhaurin  Golf:n. Alhaurinin kenttä on huikea, se on vuoren rinteeseen veistetty ja siellä on paikoin aika isoja korkeuseroja. Siellä ei voi vain paukutella raivia huolimattomasti ja siellä pitää pystyä aika tarkasti sijoittelee palloa jos meinaa tulosta tehdä. Kentässä on isot muodot ja pallo pomppii paljon väylillä. Alhaurinissa on myös samaan tyyliin rakennettu PAR-3 kenttä, ei varmasti ole tylsä. Meillä on yleensä ollut paketti jossa on lounas, auto ja GreenFee, hinta-laatusuhde ollut ollut musta todella hyvä. Kenttä on myös aiheuttanut monilta paheksuntaa kun siellä pitää olla niin tarkka ja tietää mitä tekee tai yrittää. J
No Takas Lauroon, Laurossa meillä on yleensä ollut  apartomentoksia joissa majoittuu neljä pelaajaa per asutno. Tänä vuonna oli kaksi isompaa TownHousea myös varattuna, Asunnot on melko uusia ja erittäin siistejä, kaikki toimii hienosti ja asunnot on varusteltu kaikella mitä tarvittavalla. No ruuat pitää itse hakea kaupasta. Mut yleensä olen itse ekana päivänä hakenut kaupasta kaikki tarvittavat, vedet ja ruuat, sit täydentää jos tarvii. En ole siellä sen suurempaa alkanut kokkaa, jotain brekkaria tai muuta naposteltavaa. Yleensä syönyt klubilla tai sen vieressä olevassa La Risa ravintolassa. Molemmissa on musta hyvä ruoka ja hinta kohtuullinen, tänä vuonna se oli musta vähän noussut, tai sit mä muistan väärin. J Pakettiin on aina kuulunut kevyt aamiainen klubilla, mutta itse ainakin syön kunnon aamiaisen. Toiseksi sen viikon aikana kuluttaa varmaankin miljoona kaloria joten ihan sama mitä syö, kunhan syö.
Eli siis paketti on ollut Asunto, opetus, pelit x5+vierailu ja kuljetus. Jokainen on itse hankkinut lennot Malagaan tai tullut miten tullut. Ensimmäiselle matkalle tehtiin paketti missä oli lennot. Mutta tuntuu että kaikilla on pisteitä ja sun muita niin paljon että ne saa edullisemmin itse lennot kuin että otetaan joku paketti.  Teen aina ennen viikkoa kaikille matkaajille selkeän Excelin jossa on ajat paikat ja muut tarpeelliset tiedot. Silloin kaikilla on sama väärä tieto ja voimme kaikki olla yhdessä ihan hukassa. J
Homma on aina perustunut siihen että asiakkaat on tyytyväisiä ja haluaa lähteä uudestaan matkaan, no tänä vuonna se meni sitten jo niin hyvin että paikalle tuli kaksi perhettä joista kukaan ei golfaa. J Hauskinta oli että toisen perheen isä ja tytär lähti sitten kiertämään autolla mukaan että millaista se golf on. Molemmat olivat kyllä erittäin innostuneita kierroksen aikana ja hurjaa tässä oli se että yhdellä PAR-3 väylällä, mies löi avauksen griinille, noin 120m ja puttasi pari kertaa tehden elämänsä ekalle väylälle PAR tuloksen! Voi morjens mitkä bileet siitä alkoi! Huikea suoritus mutta tätä se just on, Golf:ssa kaikki on mahdollista. Mä jotenkin veikkaan että toi kokemus tulee jäämään mieleen.
Tässä kuva meidän asunnolta ensimmäisenä aamuna. Parvekkeelta otin kuvan noin 07:15 ja taustalla näkyy viides väylä.

 
Tässä kuva kun eräänä aamuna kävelin ensimmäisen tiin ohi ja oli aika kaunis näky. Tällaista kyllä jaksaisi katsella vaikka joka aamu. Ehkä siinä on sitten tavoitetta elämälle.
 

Jotta tästä ei tule liian pitkä niin laitan sitten seuraavissa päivityksissä tarkemmin peleistä ja lisää kuvia jakoon. 
No pakko vielä laittaa, Alhaurinin pelivierailulla löin toistaiseksi lähimmäksi mitä olen koskaan päässyt HoleInOne a.  Oli aika hauska näky. 🙂 No pitää jatkaa yrittämistä.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *