fbpx

Ping julkaisu uuden G425 mailasarjan

Ehkä jo huomasitte mutta Ping julkaisi Tammikuun alussa uuden G425 mailasarjan. Mailasarja on jatkoa aikaisemmalle G410 joka osoittautui erittäin suosituksi mailaksi ja on kerännyt European ja PGA Tourilla monta voittoa.
Mailojen kehityksessä Ping on keskittynyt MOI arvon kasvattamiseen, helpoin tapa kuvata MOI arvoa on verrata sitä hitausmomenttiin. Mitä parempi MOI arvo mailalle saadaan kehitettyä sitä paremmin pallo lentää kun pelaaja ei osu lavan keskiosaan. Kun pelaaja osuu keskiosan ulkopuolelle lapa haluaa alkaa kiertymään, paremmalla MOI arvolla pystymme vähentämään tätä kiertymistä ja sillä mahdollistamme paremmat prosentit saada pallo peliin.

Jos verrataan G425:sta edeltäjään G410 niin uudessa mailassa MOI arvo on 14% parempi, tämä on aika merkittävä muutos.
Mailasta on saatavilla muutama eri versio, eri nostokulmilla ja LST-malli (Low Spin Technology). LST mallit ovat enemmän pelaajille jotka saavat mailanlapaan kovemman vauhdin.
Maila ei kumminkaan ole rakennettu vain “hyville” pelaajille, vaan siitä on myös klubipelaajille tarkoitettu versio, varsinkin jos Slaissi on haasteena. SFT (Straight Flight Technology) malli sopii erityisesti slaissaaville pelaajille. Mailassa on valmiiksi painopisteet rakennettu niin että lapa pyrkii auttamaan pelaajaa saamaan suorempia lyöntejä.

 

Kaikki Ping G425 Driver mallit

TSGA Prot räätälöi teille mielellään uudet avausmailat ja muutkin mallit G425 sarjasta.

Ping G425 Mailasarja