Swingiä pukkaa

Moro

Tässä olen kovasti yrittänyt kaiken kiireen keskellä kehittää omaa swingiä. Halaun siitä toistettavamman  ja samalla myös lisää mittaa. Mittaa en sinäänsä niin paljoa tarvitse mutta tehoa lisää, jotta voin lyödä hiljempaa saman mitan.

Mulla on ollut ongelmana saada tasaisuutta draiveihin ja muutenki pidempiin mailoihin. Rauta kutoseen asti mailat on toiminut hyvin mutta sen yli on ollut niin vaikea. Tuntuu siltä että pitää lyödä niin hirveesti ja silti se pallo lento on selainen lehmän häntä.
No viime kesänä alko olemaan ihan asiallisia draiveja, ja vielä aika monta peräkkäin. 🙂

Viime kesänä tein vähän testailua että millä saisin lisää mailanpäähän vauhtia, ja täytyy todeta että aika hyvin se homma eteni. Siitä vähän blogailinkin ja mutama oppilaskin tuli niistä. Mutta se mikä oli hauskaa että mä tajusin sen harjoituksen aikana todela paljon golfista. Ymmärsin oman kehon kautta mistä ja miten kehoa tulisi kiertää että saadaan tehoa tuotettua.

No nyt olen reenannut aika paljon sisällä, himassa ilman mailaa, peilin edessä kehonkiertoa. Ainakin sitä mitä mä uskon että olisi hyvä siinä tapahtua. TPI certifiointi toi myös hyvää vahvistusta sille mitä olen aikaisemmin ajatellut.

Tässä nyt sitten pari lyöntiä tältä päivältä.
Down The Line ja Face On kuvasta näkee vähän eri suunnista miten Rauta kutonen kulkee.
Alkuasento on musta paljon parempi kuin aikaisemmin. Nyt kun noita itse kattelin niin selkeesti tuli pari juttua mitä pitää mennä reenaa peilin eteen. Liikkeelle lähtöä ja enemmän sellaista “Kyykky” liikettä vatsalihaksista. Vähän kun työtäisi pehvaa taaksepäin. Eli pitää saada enemmän eroamiasta aikaiseksi alakropan ja yläkropan välille. Niin saan mailan vielä vähän paremmin tippumaan ja uskon että sieltä tulee vähän tehoa lisää ja toistettavuutta.

Videot on kuvattu 240fps nopeudella.
Commets ?

Down the Line. i6.

Ja sitten Face On.

-Nakki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *