fbpx

TSGA + PING

Loppukesän vielä lämpimässä illassa, juttelimme Arin kanssa Löfkulla Golfin- kahvilan terassilla. Ideoimme tulevaa kautta, millaisia palveluita ja tapahtumia toteuttaisimme. Yksi ajatus johti toiseen ja innostuksissamme olimme yhteydessä Taru Åkessoniin ja sovimme  tapaamisen. Tarukin innostui ajatuksesta ja tulimme kaikki varmemmaksi, että ajatus oli hyvä ja toteutuskelpoinen uutuus palveluihimme.

Yleensä yhteistyösopimuksen aikaasaanti on hidas prosessi PINGin kanssa ja tämä tulisi huomioida palvelun lanseeramisaikataulussa. PINGin päämajassa ajatuksestamme pidettiin todella paljon ja vain pari viikkoa myöhemmin oli virallinen prosessi päätöksessä.

TSGA on PING:n virallinen jälleenmyyjä ja räätälöi mailoja pelaajille pelajien tarpeiden mukaisesti, puumailat, rautamailat, lähipelimailat ja putterit.

Kerromme lisää seuraavassa postauksesta tästä tulevasta palvelustamme. Sitä odotellessa käynnistämme talvikauden kurssit ja valmennukset, joita onkin jo kyselty. Ensimmäiset ryhmät starttaavat sunnuntaina 8.10.2020

Treeni-iloa ja suunnataan katseet jo tulevaan kauteen !

  • Teemu & Ari
  • Taru Åkesson – PING Golf Finland