fbpx

Vapaudu Bunkerista!

Moi

Kansa huutaa niin hirmuisen kovaa uusien videoiden perään, pakko se oli julkaista videosaagan seuraava vedos, joka käsittelee bunkkeria.

Pelatessa näkee mitä ihmeellisimpiä tapoja yrittää lyödä bunkkerista ja oletan että ne muodostunut epäonnistumisien ja pelon kautta. Sitten luettu jotain golflehteä tai muuta artikkelia, tehty oma versio jolla päästy bunkkerista satunaisesti pois ja sillä mennään.

No bunkkeri on periaatteessa golfin helpoin lyönti, ei siinä oikeastaan edes tarvitse osua palloon? No tästä voidaan kinaa, että osuuko vai ei, mutta periaatteessa se pallo lyödään hiekalla pois. Maila on valmiiksi rakennettu hiekkalyöntiä varten ja se auttaa todella paljon. Perus bunkkerimaila on helpompi hiekasta, kun i5 mutta molemmilla sieltä pääsee ja perus tekniikka on melko sama. Kuten sanoin, kentillä näkee mitä hassumpia versioita, mutta sellainen yhteinen tekijä niissä kaikissa on; huono lähtöasento ja ei oikeastaan tiedetä mitä yritetään.

Joten ajatuksena tälle videolle on kertoa miten sieltä bunkkerista pääsisi mahdollisimman simppelisti veke ja mitä pitää ottaa huomioon. Tässä ei nyt lähdetä mitään kierteitä tai vastaavaa miettimään, ihan vaan miten simppelisti sieltä pääsee pois. Ei se bunkkeri oikeasti niin vaikea ole. Pitää tietää/osata perusteet ja vähän ymmärtää miten maila vaikuttaa lyöntiin. Esim mulla itsellä on periaatteessa kolme erilaista hiekka mailaa, mulla on wedged 50,54 ja 60 asteiset. Käytän niitä kaikkia sen mukaan minkälainen pohja bunkkerissa on ja paljonko matkaa on kohteeseen.

Mutta lähetään tällä liikkeelle, laita viestiä jos jotain pitää tarkentaa.

-Teemu

Helposti ja tarkasti bunkerista! 🙂