fbpx

Wedge mittaukset

Usein pelaaja vaan hankkii jonkun lähipelimailan, esimerkiksi mailasetin mukana tuli joku “P” Pitching Wedge ja sen kaveriksi ostetaan 60 asteinen kun kaverillakin on. Tässä on vaan se huonopuoli että usein nämä eivät toimi keskenään. Lähipelimailoissa olisi hyvä olla joku idea, esim minkälaisella kentällä yleensä pelaa, pitäisikö mailoissa olla paksumpi vai ohuempi pohja? Tai onko mailojen lentomatkat mitenkään linjassa keskenään?

Esimerkiksi minulla on Ping iBlade mailat jossa Pitching Wedge on 46 asteinen, joten tämän lisäksi minulla on 50,54 ja 58 asteiset mailat, mailojen välissä on tasaisesti neljä astetta joka helpotta lähipelissä valtavasti pituuksien hallinnassa.

Siksi tarjoamme asiakkaille lähipeli mailojen räätälöintiä, ensiksi selvitämme vähän taustaa missä pelaaja pääsiassa pelaa, minkälaisia haasteita lähipelissä on ja sitten selvitämme mailojen mittaerot. Tämän jälkeen meidän on helppo lähetä rakentamaan pelaajalle oikeita lähipelimailoja ja sitä kautta tiputtaa tasoitusta merkittävästi. Pelaaja tulee huomaamaan että pelin sisältä löytyy uusi peli, lähipeli.

Löfkullassa meillä on erikseen rakennettu treenipaikka missä voimme harjoitella 20/40/60/80/100m mitat pelaajien kanssa.

Ping Glide Wedge

Jos lähipelimailojen räätälöinti kiinnostaa niin varaa aika omalta Prolta.

Teemu Ari